Isztambul robbantás

1 day agoRobbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is. 15 hours agoBeismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a.


Magyar Szo Online Kulfold Nagyvilag Sok Aldozata Van Az Isztambuli Robbanasnak A Varos Kormanyzohivatala Szerint

22 hours agoElfogták az isztambuli terrortámadás vezérét.

. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni. Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját. 1 day agoRobbanás történt Isztambulban többen meghaltak.

A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. 1 day agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. 1 day agoCikkünk frissül.

16 hours agoA legfrissebb hírek szerint a török hatóságok őrizetbe vették a nyolc halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét illetve további 45 embert. Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába. Kapcsolódó cikkek a témában.

1 day agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. Ismeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta.

Több halálos áldozata és sérültje van. Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi. 1 day agoRobbantás történt Isztambul sétálóutcájában.

Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera. A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. 1 day agoIsztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu.

Eddig 23329 alkalommal nézték meg. Kövesse az Indexet Facebookon is. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt.

14 hours agoBeismerte tettét az isztambuli robbantás elkövetője. 1 day agoPortfolio 2022. 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at. 1 day agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. Egy Twitter felhasználó megörökítette magát a.

22 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez. 1 day agoAhogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból. 18 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.


Ba587hqlysyojm


Rkbblivc Uutim


Xg0xwvbdmt66tm


Robbantasok Egy Isztambuli Repteren Legalabb 28 Halott 24 Hu


Ug9rc03lygwv9m


Isztambuli Kettos Robbantas Tobb Tucat Emberrel Vegzett A Pusztito 300 Kilos Bomba Blikk


Eaxfa4mhb0azym


Gp6ajdt9cesmzm


Pvwwgr0urdef M


1kxbhh N4r1rum


Tbzufhw Ojzxkm


Slel29kpdvflkm


Jyccgnuor62evm


Mwmclzidtyrlvm


L8flx U9ytfpim


Gx3lzlqujraq6m


Yrgfmc9bi4jy8m


Mcwzh2663tiawm


E3fike N Rpscm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel